Σεμινάριο στην Τέχνη του Σερβιρίσματος

Free
View cart
Σεμινάριο στην Τέχνη του Σερβιρίσματος

Το ΚΕΚ ΔΡΑΣΗ υλοποιεί “Σεμινάριο στην Τέχνη του Σερβιρίσματος ”. Είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για να καλύψει όλες τις πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις που πρέπει να κατέχει ο επαγγελματίας Σερβιτόρος στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η Θεματολογία:

 

 1. Η επιχείρηση μαζικής εστίασης – Το Εστιατόριο και το Bar
 2. Οργάνωση – εξοπλισμός – στελέχωση εστιατορίου / bar
 3. Ο πελάτης
 4. Ο σερβιτόρος
 5. Οι πωλήσεις στο bar, στο εστιατόριο και τα ειδικά γεύματα
 6. Τρόποι σερβιρίσματος και περιβάλλον
 7. Τα γεύματα
 8. Εξυπηρέτηση πελατών
 9. Πριν την άφιξη των πελατών
 10. Η έναρξη του σερβιρίσματος
 11. Τεχνικές σερβιρίσματος των ποτών
 12. Διαμόρφωση της ευταξίας του χώρου εργασίας
 13. Χειρισμός σερβιρίσματος με σύστημα Η/Υ

 Ομάδα Καταρτιζόμενων/Εκπαιδευόμενων:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σερβιτόρους, σε Maitre και Food and Beverage Managers, σε επιχειρηματίες του χώρου, σε εστιάτορες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στο χώρο αυτό.

Σκοπός Σεμιναρίου:

Η εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση όσων επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα του σερβιρίσματος εδεσμάτων και ποτών για τους πελάτες ενός εστιατορίου ή ενός χώρου αναψυχής. Η απόκτηση δεξιοτήτων που επιτρέπουν την εφαρμογή κανόνων ευπρέπειας και ευγένειας κατά το σερβίρισμα.

Η κατάρτιση στην τέχνη του σερβιρίσματος και στην εστιατορική τέχνη εφοδιάζουν τον εκπαιδευόμενο με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για να εξελιχθεί στο χώρο της εστίασης. Το επάγγελμα του σερβιτόρου είναι από τα πλέον περιζήτητα στην αγορά εργασίας. Η ζήτηση για εκπαιδευμένους σερβιτόρους είναι ιδιαίτερα υψηλή. Οι προοπτικές εξέλιξης του επαγγέλματος είναι σημαντικές. Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να εξελιχθεί σε όλη την ιεραρχία του σερβιτόρου και να φτάσει στη θέση του Maitre, του Υπευθύνου Εστιατορίου ή του Διευθυντή.

Διάρκεια προγράμματος: 36 ώρες (9 ημέρες x 4ώρες)

Εκπαιδευτές: Οι εκπαιδευτές που διδάσκουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ και του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή και να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2310 888314 και 2310 888316 ή στο  e-mail: info@kekdrasi.gr ή να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα.

Course Features

 • Lectures 1
 • Quizzes 1
 • Duration 36 hours
 • Skill level All level
 • Language Greek
 • Students 11
 • Assessments Self
Πρόγραμμα σπουδών είναι άδειο
Free
View cart